Gigi Becali FCSB Ghencea Steaua Superliga Stadion Steaua (Ghencea) / Sport Pictures.

Gigi Becali îi avertizează pe ultrașii Stelei: ”Să își vadă de treaba lor, să nu mai facem pușcării”

FCSB și-ar fi dorit să dispute meciul cu Dinamo pe stadionul din Ghencea, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 14:18
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 14:18

Acum, vicecampioana a făcut deja o cerere pentru a disputa meciul cu CFR Cluj pe stadionul Stelei

În plus, vicecampioana ar vrea să joace tot acolo și un eventual meci din turul trei preliminar al Conference League, cu danezii de la FC Nordsjælland.

Gigi Becali a transmis un mesaj către ultrașii Stelei, înainte de meciul FCSB-ului cu CFR Cluj și dezvăluie că, imediat ce Arena Națională va fi din nou disponibilă pentru meciurile de fotbal, echipa sa va reveni pe cel mai mare stadion al țării.

Gigi Becali, mesaj pentru ultrașii Stelei: ”Să își vadă de treaba lor”

N-au cum, și așa erau la limita belelelor. Eu îi rog pe suporterii de la peluza sud să ne vedem de treaba noastră fiecare.

Noi n-o să jucăm tot timpul acolo, doar acum, când n-avem Național Arena. Să își vadă de treaba lor, să nu mai facem pușcării și arestări. Nu e bine, pentru ce ne trebuie?”, a spus Gigi Becali.

VIDEO - Declarațiile lui Gigi Becali

„Jucați pe Ghencea cu CFR Cluj?” Mihai Stoica a oferit răspunsul

Întrebat înainte de meciul cu Dinamo dacă „roș-albaștrii” vor face cerere pentru a disputa meciul cu CFR Cluj în Ghencea, oficialul a precizat că speră să poată evolua pe Ghencea cu fosta campioană a României.

„(n.r. faceți cerere și pentru meciul cu CFR să jucați în Ghencea? Sau e riscant?”) Eu știu? Nu mai știu cine stabilește gradul de risc. Poate vin 20 de ultrași de la Cluj cu gânduri războinice, foarte periculoși, i-am văzut. Vom vedea. Sperăm să putem juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj”, a spus Mihai Stoica în urmă cu 10 zile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!