GALERIE FOTO Florin Tănase și-a parcat bolidul în curtea palatului lui Gigi Becali! Ce a spus patronul FCSB

Florin Tănase (28 de ani) a plecat de la FCSB în august 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 12:05
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 12:18

Cotat la 3.5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Florin Tănase a rămas liber de contract după aproape un an petrecut la Al-Jazira, astfel că s-a croit deja traseul revenirii la FCSB.

Florin Tănase și-a parcat bolidul în curtea palatului lui Gigi Becali! Ce a spus patronul FCSB

Florin Tănase a intrat alături de bolidul său de lux, un Porsche Cayenne de culoare închisă, în curtea palatului lui Gigi Becalii din Aleea Alexandru, iar camerele l-au captat în întregime pe fostul jucător de la FCSB.

Câteva minute mai târziu, Gigi Becali a spus că Florin Tănase doar a venit în vizită și că are foarte multe oferte, iar asta înseamnă că revenirea sa la FCSB e departe de a fi realizată.

„Are oferte prea mari, că altfel... așa avea de gând, să vină. Încă doi ani, după jucător și antrenor secund. Vezi? Când e omul bun și are calitate...”, le-a transmis Gigi Becali reprezentanților mass-media.

Cifrele lui Florin Tănase

Produs de Academia lui Gheorghe Hagi, Florin Tănase a mai evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum FC Viitorul Constanța, FC Volunari, FCSB și Al-Jazira

  • FCSB: 228 meciuir jucate, 83 goluri înscrise, 41 assist-uri
  • FC Viitorul Constanța: 86 meciuri jucate, 24 goluri înscrise, 14 assist-uri
  • Al-Jazira: 24 meciuri jucate, 6 goluri înscrise, 3 assist-uri
  • FC Voluntari: 2 meciuri jucate, 0 goluri înscrise, 0 assist-uri

Ce a spus Florin Tănase

„Da, sunt liber de contract, am reziliat și aștept să văd unde să merg. El (n.r. Gigi Becali) a spus mai demult chestia asta. Nu mi-a spus nimic acum, a spus mai demult la televizor.

Da, vorbesc des cu domnul Gigi. Dar nu știu, să văd ce decizie o să iau. Dacă e să vreau să mă întorc în țară, o să anunț, dar nu cred că mă voi întoarce în țară. Concret este că sunt jucător liber și atât”, a spus Florin Tănase, conform iamsport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!