Fatih Terim l-a chemat la apel pe Cicâldău! Mesajul ferm transmis de tehnician înaintea derbiului cu Fenerbahce

Alexandru Cicaldau Fatih Terim Galatasaray Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 18:15
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 18:20

Galarasaray primește, duminică, de la ora 18:00, vizita rivalei Fenerbahce, în etapa a treisprezecea din SuperLiga.

Fatih Terim i-a convocat la discuții pe Cicâldău și Berkan Kutlu și le-a cerut acestora concentrare maximă în timpul derbiului cu Fener. „Împăratul” le-a solicitat jucătorilor săi să strângă în centru și să nu le permită adversarilor să tragă la poartă.

În plus, Terim le-a mai cerut celor doi, potrivit fotoMac, să fie foarte atenți în momentul în care fac deposedări la mijlocul terenului, să nu fie avertizați cu „galben”.

„Împăratul” le-a transmis jucătorilor săi să nu lase spații mari adversarilor și le-a transmis următorul mesaj: „Nu lăsa jucătorii rapizi singuri cu apărătorii”.

Primă colosală pentru fotbaliștii Galatei

Oficialii lui Galata face tot ce este necesar pentru ca fotbaliștii lui Terim să fie motivați la capacitate maximă la ora meciului cu marea rivală.

Turcii de la Fanatik scriu că Galata a achitat toate salariile restante către jucători, în încercarea de a le crește motivația când mai sunt câteva zile până la ora marelui meci.

Mai mult, jucătorii au fost anunțați că vor primi o sumă uriașă în cazul în care vor reuși să câștige duelul cu Fener: este vorba de 4 milioane de lire turcești (aproximativ 350.000 de euro).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!