Ioan Becali a lămurit situația transferurilor lui Man, Moruțan și Cicâldău

giovanni becali Alexandru Cicaldau Dennis Man Olimpiu Morutan Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 14:23
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 14:41

Impresarul FIFA a spus tot ce l-a deranjat în legătură cu informațiile apărute în presa din Turcia. 

Vara aceasta, Giovanni Becali i-a transferat pe Alexandru Cicâldău (24 ani) și Olimpiu Moruțan (22 ani) la Galatasaray. Impresarul FIFA le-a virat în cont 6.5 milioane de euro Universității Craiova și 3.5 milioane de euro FCSB-ului (plus o primă de performanță de 1.5 milioane de euro).

Pentru campania de transferuri din iarnă, jurnaliștii din Turcia au zvonit că Dennis Man (23 ani) se va alătura lotului condus de Fatih Terim, însă agentul jucătorilor neagă informațiile lansate în presa din Istanbul.

Discuțiile sunt închise pe linie, să vă fie clar! Ca să încetăm o dată cu aceste povești! Pentru Man au existat în vară niște tatonări, dar nu mai e absolut nimic de actualitate. Jurnaliștii turci sunt niște mincinoși ordinari. Lansează numai baliverne. 

Cum vă închipuiți, de exemplu, că doi jucători precum Moruțan și Cicâldău, care au semnat în urmă cu șase luni și au contracte pe cinci ani, pleacă într-un moment în care abia au venit? Invenții! Invenții! Iar Man mai are contract patru ani la Parma, se simte acum foarte bine acolo, își vede de treaba lui”, a declarat Giovanni Becali pentru playsport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!