Galatasaray a pus la punct planul de transfer al lui Dennis Man! Cum poate fi adus lângă Moruțan și Cicâldău

Dennis Man Galatasaray Parma Campionate externe Dennis Man
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 20:10
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 20:13

Dennis Man ar putea pleca de la Parma în această iarnă. Evoluțiile atacantului român nu au fost pe măsura așteptărilor.

Galatasaray se află în fruntea echipelor interesate de serviciile atacantului român. Interesul turcilor a fost confirmat chiar și de Giovanni Becali, dar și de ”Împăratul” Fatih Terim, antrenorul Galatei.

Parma a vrut, inițial, să obțină 20 de milioane de euro în schimbul lui Man, dar a redus pretențiile la 11 milioane de euro, o sumă apropiată de cea plătită pentru transferul său de la FCSB.

Galatasaray vrea ca în iarnă să-l aducă sub formă de îămprumut pe Man, iar în contract să existe și o clauză de cumpărare definitivă, care ar urma să fie activată dacă turcii vor fi mulțumiți de evoluțiile sale, notează Fotomac.

Dennis Man, trecut pe bancă la Parma

Recent, Man a fost trecut pe bancă de antrenorul Enzo Maresca. ”Nu negociez atitudinea greșită”, și-a motivat tehnicianul italian decizia. Întrebat despre revenirea lui Man pe teren, Enzo Maresca a dezvăluit că jucătorul român se antrenează bine, punctând că 'momentul său va veni'.

„Nu există un caz Dennis Man, se antrenează și el bine. În ultimele două meciuri am schimbat puțin, iar rezultatele au fost pozitive. Așa cum am spus și data trecută, mă bazez mult pe munca din timpul săptămânii și cum îi văd pe băieți. 

Nu negociez pentru atitudinea greșită, când atitudinea e una bună, va fi loc pentru toată lumea. Atitudinea greșită nu va fi niciodată recompensată, iar asta cred că poate fi un exemplu pentru toată lumea în ceea ce privește atitudinea. 

Mihăilă a jucat cu Vicenza, s-a sacrificat și a avut o ocazie foarte clară. Dennis nu și-a găsit spațiu, însă va sosi și momentul lui”, a spus Maresca citat de ParmaLive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!