Four Four Two Premier League Vlad Chiriches Stranieri

FANTASTIC! Four Four Two l-a numit pe Chiriches "transferul anului" la Tottenham: "Se vede ca este DOTAT!" Ce scriu dupa meciul fabulos din Premier League:

► Trageri la sorti “Adio, dar RIOman cu tine!”, vineri 18:00, IN DIRECT la Sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Decembrie 2013, 12:08
Data actualizarii: Vineri 06 Decembrie 2013, 12:25

Daca mai era vreo indoiala, aceeasta a fost risipita miercuri seara - Vlad Chiriches i-a cucerit definitiv pe englezi! Desi a costat doar 8,5 milioane de euro, o parte mica din cele 120 investite de Tottenham in vara, Chiriches este laudat de toata lumea - ultimii care i-au analizat prestatia au fost cei de la prestigioasa revista Four Four Two!

„Ce am invatat din meciul Fulham-Spurs 1-2: Vlad Chiriches este cel mai bun transfer al lui Tottenham. In timp ce fotbalistii de atac adusi sa umple ghetele lui Gareth Bale au esuat in a se acomoda complet pe White Hart Lane (poate pentru ca ii strang tare ghetele respective), omul adus fara surle si trambite in celalalt capat al terenului s-a incadrat perfect in echipa.

Sosirea romanului aproape a trecut neobservata, fiind in aceeasi zi cu mult mai sonorele transferuri ale lui Eriksen si Lamela, dar a demonstrat deja ca este inteligent, muncitor si extrem de dotat din punct de vedere tehnic. Datele lui Tottenham cu romanul titular arata astfel: 10 meciuri jucate, 7 castigate, 2 remize, o singura infrangere, 17 goluri marcate, doar 4 primite” scriu cei de la Four Four Two, care pluseaza: "Chiar daca apogeul prestatiei lui pe Craven Cottage a fost golul in urma unui sut de la distanta ce a adus egalitatea pe tabela (Chiriches avand acum la fel de multe goluri din actiune ca Eriksen, Lamela si Soldado impreuna), capacitatile lui defensive au fost foarte bine demonstrate. Aici includem 5 degajari si multe alte contributii in <spate>" incheie jurnalistul englez.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!