VIDEO Rio Ferdinand nu s-a abținut după ce rivalul lui Drăgușin a comis-o la două goluri, într-un interval de doar două minute

Rio Ferdinand Micky van de Ven Premier League radu dragusin Tottenham Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 16:07
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 16:17

Tottenham a fost distrusă în etapa a 33-a din Premier League, fiind învinsă categoric de Newcastle, scor 4-0.

Prima repriză a partidei a fost una teribilă pentru Micky van de Ven (22 de ani), concurentul pe post al lui Radu Drăgușin.

Olandezul, preferat de Ange Postecoglou în defavoarea fundașului român, a comis două erori majore la primele două goluri încasate de Tottenham, în doar două minute. 

Reacția lui Rio Ferdinand despre evoluția lui Micky van de Ven

Înaintea meciului, fostul internațional britanic a avut cuvinte de laudă la adresa apărătorului central, caracterizându-l drept: "Un Rolls Royce absolut, unul dintre cei mai buni fundași".

La pauză, după erorile comise de van de Ven, Rio Ferdinand a completat: "Câteodată și Rolls Royce-urile au probleme tehnice".

În minutul 30, Alexander Isak a depășit defensiva lui Totteham, fază la care olandezul a alunecat încerând să-l deposedeze pe atacant. 

La câteva secunde după, Anthony Gordon a majorat diferența, cu un șut perfect, după ce l-a depășit fără emoții pe apărătorul central al oaspeților. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!