"El este cel mai bun antrenor român la ora actuală". Și nu e Gigi Becali sau Edi Iordănescu :)

Ionut Lupescu Bayer Leverkusen PAOK Salonic Razvan Lucescu razvan lucescu campion Stranieri Ionuț Lupescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 08:53
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 08:52

Patronul - "antrenor" de la FCSB, campion după 9 ani în Liga 1, și selecționerul României, care i-a dus pe tricolori după 8 ani la un turneu final, surclasați de performanța altui tehnician român. 

Răzvan Lucescu a câștigat al doilea titlu de campion în Grecia, după cel luat în 2019. 

"Mă bucur mult pentru Răzvan Lucescu. Jocurile din culise în Grecia sunt foarte periculoase"

În afară de aceste două trofee, actualul antrenor al PAOK Salonic, mai are în palmares Cupa României (2005-2006, 2006-2007 / FC Rapid), Qatari Stars Cup (2012-2013 / El Jaish), AFC Champions League (2019), Saudi Pro League (2019-2020), King Cup (2019-2020 / Al Hilal) și Cupa Greciei (2017-2018, 2018-2019 / PAOK Salonic). Ionuț Lupescu spune despre acesta că este cel mai bun antrenor român al momentului, în ciuda faptului că Edi Iordănescu a dus naționala la un turneu final, după o pauză de 8 ani. 

  • Ionuț Lupescu / Foto - Gabriel Chirea

"Mă bucur mult pentru Răzvan Lucescu. Mă bucur foarte mult pentru Răzvan, pentru că este cel mai bun antrenor român la ora actuală. A demonstrat-o în Grecia, apoi în Arabia Saudită, acum din nou în Grecia. E un campionat foarte greu, jocurile din culise în Grecia sunt foarte periculoase. I-am trimis un mesaj de felicitare. Important e că a reușit să devină campion și merită felicitări", a declarat Lupescu. 

"E wow! modul în care a luat titlul Leverkusen"

"Kaiserul" a vorbit și despre titlul câștigat en fanfare în acest sezon de Bayer Leverkusen, clubul german unde a petrecut șase sezoane ca jucător (1990-1996). "În sfârșit s-a luat titlul. Concernul (n.r. - Bayer AG, una dintre cele mai mari companii producătoare de medicamente din lume) a creat practic orașul acela, nu numai clubul de fotbal, susține toate secțiile de sport de zeci de ani de zile și activitatea economică de acolo. 

Meritau să câștige, a fost super că au câștigat pentru prima dată titlul. Dar mai wow! a fost felul în care au făcut-o, și modul în care au jucat, și la câte puncte distanță au câștigat. Au peste 50 de meciuri în care sunt neînvinși, asta spune tot despre valoarea lor. Mă bucur că au săptămâna aceasta posibilitatea să facă tripla. Jos pălăria pentru ei!", a precizat acesta. 

Foto -  Getty Images, Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!