Prima reacție a lui Mircea Lucescu, după ce Răzvan Lucescu a câștigat titlul în Grecia: "Îi mulțumesc pentru emoții"

Mircea Lucescu Grecia PAOK Salonic Razvan Lucescu titlu de campioana Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 10:06
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 10:08

Prezent la Salonic, Mircea Lucescu a vorbit despre importanța performanței realizată de Răzvan Lucescu în campionatul Greciei. 

 

PAOK Salonic a câștigat titlul de campioană în Grecia, după o luptă strânsă, care a ținut până în ultima etapă a competiției. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a învins duminică seara, în deplasare, pe Aris Salonic, scor 2-1, şi a câştigat titlul în Grecia.

Este al doilea titlul cucerit de Răzvan Lucescu cu PAOK, după cel din sezonul 2018-2019, şi al patrulea trofeu câştigat de român în Grecia cu echipa din Salonic.

Ce a spus Mircea Lucescu după succesul lui PAOK Salonic

Vizibil emoționat, antrenorul l-a felicitat pe fiul său pentru performanța realizată. "Nu se poate exprima în cuvinte bucuria, în niciun caz. A fost ceva extraordinar, atmosfera a fost fantastică. Ce vă pot spune este că atunci cât Răzvan a fost mic, m-a urmărit pe mine peste tot. Cantonamente, meciuri. Acum eu îl urmăresc pe el, eu profit de succesul lui care este extraordinar. De aceea îi mulţumesc pentru emoţiile pe care mi le-a provocat", a declarat Mircea Lucescu, potrivit as.ro

La finalul jocului cu Aris, tehnicianul român i-a dedicat victoria și titlul patronului Ivan Savvidis. "Trebuie să menționez un aspect foarte important. Suntem aici și am adus titlul patronului (n.r.- Ivan Savvidis). El, finanțatorul, a creat echipa aceasta unită, el a adus toți jucătorii.

Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană", a spus Răzvan Lucescu.


Fanii lui PAOK au ieșit pe străzile din Salonic pentru a sărbători câștigarea titlului pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!