Gigi Becali a reacționat categoric după ce Răzvan Lucescu a câștigat campionatul în Grecia

Gigi Becali Razvan Lucescu Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 08:25
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 08:24

Răzvan Lucescu a câștigat al patrulea campionat din istoria lui PAOK Salonic duminică seară.

PAOK s-a impus cu 2-1 în derby-ul orașului cu Aris Salonic. Thomas Brandon a deschis scorul în minutul 30. Loren Moron a restabilit egalitatea, iar Taison a readus-o pe PAOK în avantaj. Cu un om în minus, din cauza eliminării lui Ioannis Michailidis din minutul 78, echipa lui Răzvan Lucescu a păstrat intactă tabela până la capătul celor 90 de minute și a câștigat campionatul Greciei.

Gigi Becali a reacționat categoric după ce Răzvan Lucescu a câștigat campionatul în Grecia

Într-o intervenție la televiziunea PrimaSport, Gigi Becali a fost întrebat, printre altele, despre Răzvan Lucescu. Patronul FCSB a menționat că antrenorul ”ar putea fi mai tare” decât Mircea Lucescu și că face performanță și cu buget redus.

”Ce a făcut Răzvan Lucescu, e posibil să fie mai tare decât taică-său. Nea Mircea a făcut cu bani mulți, ăsta face cu bani puțini. Nu merge antrenor rapidist la noi. Mai poți să iei un dinamovist, dar rapidist nu poți, că fac scandal suporterii. 

Charalambous e cel mai tare, eu mă mai gândesc la antrenor. Cu Charalambous și cu Pintilii, până la moarte. Am fost campion cu șapte etape înainte. Să considerați că Charalambous e român, va sta aici până la bătrânețe. 

Dacă e nevoie, o să îi dublez, o să îi triblez salariul și tot aici va rămâne. Dacă ne calificăm, îi fac eu mai mult de 20 de mii”, a spus Gigi Becali.

Reacția grecilor după ce PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a câștigat campionatul

  • Presa din Grecia a reacționat imediat în urma performanței reușite de PAOK Salonic din actuala stagiune.

Gazzetta.gr: În cel mai mare thriller al sezonului, PAOK a câștigat titlul după ce a învins-o pe Aris cu 2-0. A câștigat un campionat magic, al patrulea din istoria sa! Triumf istoric.

In.gr: Echipa lui Răzvan Lucescu a învins-o pe Aris cu 2-1. A luat titlul cu 80 de puncte adunate. Pe de altă parte, ”galbenii” au termiant pe locul cinci cu 55 de puncte.

Enikos.gr: PAOK a fost încoronată campioană pentru sezonul 2023/24, câștigând derby-ul de la Salonic cu Aris cu 2-1. A câștigat al patrulea campionat în istoria sa și al doilea din ultimii cinci ani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!