Stranieri

Ei sunt jucătorii din vestiarul Galatei care l-au impresionat pe Cicâldău! Ce spune despre numărul zece

Alexandru Cicâldău a ajuns în această vară la Galatasaray. Șase milioane jumătate de euro au plătit turcii în schimbul fotbalistului român.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 08:30
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 08:43

Mijlocașul central de 24 de ani a dezvăluit cum a fost primit în vestiar de fotbaliștii cu experiență de la Galata: Turan, Muslera, Feghouli sau Babel.

„Tot Alex (îi spun). Chiar am rămas impresionat de modul în care m-au primit. Sunt fotbaliști pe care îi admiram de la distanță în trecut, îi urmăream și încercam să învăț de la ei. Iar aici m-au primit cu foarte multă prietenie din prima zi, sunt băieți de nota 10!”, a spus Alexandrul Cicâldău, potrivit playsport.ro.

„Cic” a lămurit și situația numărului 10, despre care s-a scris că ar fi trebuit să-i revină după transferul la Galatasaray.

„Am auzit că s-a scris în presa românească că nu accept numărul 10. Nu știu dacă a ieșit în Turcia. Să precizăm că nu există o astfel de situație, am ales doar numărul 33. Cei care mă cunosc bine știu că sunt o persoană harnică și nu intru în astfel de discuții”, a mai spus Cicâldău.

Alexandru Cicâldău a semnat cu Galata, în luna iulie a acestui an, un contract valabil până în iunie 2026.

CITESTE SI
Modifică setările cookies