Gheoghe Hagi Farul Constanta Fatih Terim Galatasaray Liga 1

Hagi, din nou la Galatasaray? „Dacă el mă cheamă, îmi face o deosebită plăcere!” Mărturisirea „Regelui”

Gheorghe Hagi a vorbit despre posibilitatea de a o prelua pe Galatasaray.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Februarie 2022, 17:08
Data actualizarii: Sambata 12 Februarie 2022, 17:28

Farul Constanța a bifat o victorie importantă care poate să-i asigure prezența în playoff. Elevii lui Gheorghe Hagi s-au impus pe teren propriu, 3-0, cu FC Voluntari, grație golurilor înscrise de Adrian Petre, Robert Moldoveanu și Florin Purece. 

În urma acestui succes, Farul și-a consolidat poziția a șasea, cu 5 etape înainte de finalul campionatului regulat, și are un avans de 3 puncte față de Rapid, având și un meci mai puțin. Însă, au apărut tot mai multe zvonuri că „Regele” ar urma să o preia pe Galatasaray, dacă Fatih Terim va câștiga președenția clubului turc, iar Gică Hagi a mărturisit că ar accepta o discuție cu oficialii echipei de la Istanbul.

Hagi: „E foarte greu să-l înlocuiești pe Fatih Terim”

„Îl respect la infinit pe Fatih Terim, pentru Turcia și Galatasaray e omul numărul 1, e „Împaratul”, el ne-a făcut mari, el a condus acel drum incredibil al nostru. Dacă el mă cheamă, îmi face o desebită plăcere doar să stau de vorbă cu el. Nu știu ce se întâmplă la Galatasaray, eu sunt la Constanța. Sunt într-o situație delicată pentru că e foarte greu să-l înlocuiești pe Terim, e unic în Turcia”, a declarat Gică Hagi, după victoria cu FC Voluntari, 3-0. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies