FOTO FCSB, egalată în prelungiri prin golul superb al lui Pițian, însă reușita a fost anulată pentru offside. Ce spune expertul

Chindia Targoviste Andrei Pitian FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Februarie 2022, 23:12
Data actualizarii: Duminica 13 Februarie 2022, 23:20

FCSB a revenit de la 0-2 și s-a impus cu 3-2 în fața Chindiei Târgoviște, însă soarta partidei putea fi alta dacă oaspeților nu le-ar fi fost anulat un gol în prelungiri.

În minutul 90+3, Pițian a reușit să trimită mingea în poartă, cu călcâiul, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de offside.

Faza este una extrem de dificilă, iar dacă a fost poziție afară din joc sau nu, asta nu am fi putut afla, probabil, decât dacă am fi avut VAR în Liga 1 și ar fi putut fi trasate „liniile” pentru a vedea poziția exactă a jucătorilor.

Constantin Zotta a analizat faza și este de părere că arbitrul de tușă a luat decizia corectă.

Zotta: „Din ce vedem aici, se pare că este offside!”

„În primul rând e o fază foarte grea, vreau să spun că e o intervenţie foarte bună şi rapidă a asistentului, care nu lasă momente de interpretare si confuzie.

Din ce vedem aici, se pare că este offside, la limită, dar offside. E adevărat, nu e mult, da piciorul drept e mai aproape de poartă decât piciorul drept al lui Tănase, care este în poziţia apropiată.

Are ambele picioare după linie. Felicitări încă o dată asistentului”, a declarat Constantin Zotta, potrivit Telekom Sport.

FCSB a ajuns la 19 meciuri consecutive fără înfrângere, 15 victorii şi 4 egaluri. Chindia era neînvinsă de cinci etape, în care avea două victorii şi trei egaluri.

În următoarea etapă, vicecampioana se va deplasa la Mioveni. În timp ce Chindia va primi vizita lui FC Botoșani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!