După ce s-a ”ars” cu Mihăilă, Atalanta vrea să transfere un alt român în atac!

Dennis Man Atalanta Parma Serie B valentin mihaila Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 14:03
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 14:05

Valentin Mihăilă a bifat doar 100 de minute pentru echipa din Serie A și probabil va reveni în vară la Parma, de unde este împrumutat.

După ce Valentin Mihăilă nu a convins la Atalanta și este din ce în ce mai aproape de o revenire la Parma, în Serie B, club de care aparține, gruparea din Bergamo și-a îndreptat privirea spre celălalt român al parmegianilor, Dennis Man.

Conform SerieBNews, bunele relații dintre cele două cluburi s-ar putea concretiza din nou la vară printr-un transfer al lui Man de la Parma la Atalanta.

”În vizorul clubului din Bergamo se află bijuteria Dennis Man. În acest sezon din Serie B a reușit doar trei goluri și două pase decisive, dar este evaluat la 10-12 milioane de euro și monitorizat de multe cluburi din Serie A”, a precizat sursa citată.

Împrumutul lui Mihăilă, un fiasco pentru Atalanta

Din păcate, românul aflat acum în lotul Atalantei, Valentin Mihăilă, a rămas pe banca de rezerve în meciurile disputate în ultima lună de Atalanta atât în Serie A, cât și în Europa League.

În campionatul Italiei, internaționalul român a jucat ultima dată pe 20 martie (”Non fa molto, non si vede” au scris atunci italienii), în timp ce în Europa League a privit de pe bancă și optimile din martie, și sferturile din aprilie, ambele disputate în dublă manșă.

Mihăilă, care la Atalanta a bifat până acum doar 70 de minute în Serie A și 30 de minute în Europa League, fără gol marcat, este împrumutat până la sfârșitul sezonului de la Parma, echipă care va evolua și în sezonul următor în Serie B.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!