Stranieri

După ce s-a ”ars” cu Mihăilă, Atalanta vrea să transfere un alt român în atac!

Valentin Mihăilă a bifat doar 100 de minute pentru echipa din Serie A și probabil va reveni în vară la Parma, de unde este împrumutat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 14:03
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 14:05

După ce Valentin Mihăilă nu a convins la Atalanta și este din ce în ce mai aproape de o revenire la Parma, în Serie B, club de care aparține, gruparea din Bergamo și-a îndreptat privirea spre celălalt român al parmegianilor, Dennis Man.

Conform SerieBNews, bunele relații dintre cele două cluburi s-ar putea concretiza din nou la vară printr-un transfer al lui Man de la Parma la Atalanta.

”În vizorul clubului din Bergamo se află bijuteria Dennis Man. În acest sezon din Serie B a reușit doar trei goluri și două pase decisive, dar este evaluat la 10-12 milioane de euro și monitorizat de multe cluburi din Serie A”, a precizat sursa citată.

Împrumutul lui Mihăilă, un fiasco pentru Atalanta

Din păcate, românul aflat acum în lotul Atalantei, Valentin Mihăilă, a rămas pe banca de rezerve în meciurile disputate în ultima lună de Atalanta atât în Serie A, cât și în Europa League.

În campionatul Italiei, internaționalul român a jucat ultima dată pe 20 martie (”Non fa molto, non si vede” au scris atunci italienii), în timp ce în Europa League a privit de pe bancă și optimile din martie, și sferturile din aprilie, ambele disputate în dublă manșă.

Mihăilă, care la Atalanta a bifat până acum doar 70 de minute în Serie A și 30 de minute în Europa League, fără gol marcat, este împrumutat până la sfârșitul sezonului de la Parma, echipă care va evolua și în sezonul următor în Serie B.

Modifică setările cookies