VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru, sigur că Mihăilă se impune la Atalanta: „Gasperini nu a aruncat niciodată un jucător pe care l-a luat! Întâi trebuie să facă asta și după îl aruncă în luptă!” 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 13:08
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 13:14

Valentin Mihăilă (22 ani) a fost împrumutat de Atalanta de la Parma în această iarnă. 

Tânărul jucător a revenit în Serie A, sub formă de împrumut până la finalul sezonului, după ce Atalanta și-a exprimat interesul pentru semnătura sa. Cu toate astea, fotbalistul român nu a primit încă multe șanse din partea antrenorului echipei Gian Piero Gasperini, însă Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova, s-a arătat încrezător că fostul său jucător va primi șanse. 

Mihai Rotaru, sigur că Mihăilă se va impune la Atalanta

Oficialul Universității Craiova a dezvăluit că s-a întâlnit recent cu tânărul fotbalist la Milano, acolo unde a discutat cu el despre viitorul său. Rotaru a punctat că a observat care este tactica lui Gasperini cu noile transferuri și e sigur că fotbalistul român va primi șanse. 

„Sunt mândru de Mihăilă și sunt sigur că va reuși, pentru că dincolo de calitățile lui fotbalistice, el are un mental foarte bun. Am luat masa cu el acum vreo două săptămâni la Milano și zicea că atunci când a venit prima dată la Craiova și a ajuns la echipa mare se bătea ca nu cumva să se piardă, au fost câțiva jucători ce s-au pierdut. 

După ce s-a dus la Parma voia să se bată ca să nu zică ăia că au dat o grămadă de bani de pomană pe el. Acum, la Atalanta, vrea să se impună ca să nu treacă doar pasager pe acolo și sunt sigur că va reuși. Și eu l-am încurajat în sensul că antrenorul Atalantei, Gasperini, niciodată nu a aruncat un jucător pe care l-a luat, după multe meciuri a început să îi dea câte 2-3 minute, fără excepție. Toți jucătorii la el întâi trebuie să se integreze în grup și după îi va arunca în luptă. 

Acum două meciuri a intrat în ultimele 4 minute, când a jucat cu Genoa și aveau nevoie de victorie. Faptul că l-a băgat în teren, din punctul meu de vedere, înseamnă că are încredere în el să rezolve meciul. A avut un șut pe poartă și o centrare foarte bună. Mihăilă, în momentul în care va avea ritm de joc va fi extraordinar și eu cred în el”, a declarat Mihai Rotaru la PRO X

  • 6 milioane de euro este cota lui Valentin Mihăilă conform Transfermarkt. 
  • 19 meciuri a jucat în acest sezon, atât la Parma cât și la Atalanta, având 4 prezențe în Serie A și două în Europa League. 
  • 108 minute a jucat fotbalistul român în tricoul Atalantei. 

Mihai Rotaru, despre Octavian Popescu: „Nu stăm și ne băgăm unghia în gât!” 

Întrebat despre Octavian Popescu (19 ani) și parcursul incredibil al tânărului fotbalist în acest sezon, în contextul în care l-a avut la Universitatea Craiova, însă l-a pierdut gratis, în favoarea roș-albaștrilor, acționarul oltenilor a spus că nu regretă deciziile luate și că s-ar bucura de reușitele jucătorului. 

„Eu sunt construit altfel, nu ne uităm în curtea celuilalt, nu am niciun sentiment. Ne bucurăm, e un jucător român valoros, de perspectivă, ne-am bucura să reușească și să o țină pe un drum ascendent. Nu vă gândiți că stăm acum și ne băgăm unghia în gât pentru că nu este cazul”, a declarat Mihai Rotaru.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!