Dorinel, mutare DE SENZATIE anuntata de rusi: din Liga a doua, DIRECT IN EUROPA! Unde va antrena in sezonul viitor:

Autor: Sport.ro
Sambata 08 Iunie 2013, 19:03

	Dorinel, mutare DE SENZATIE anuntata de rusi: din Liga a doua, DIRECT IN EUROPA! Unde va antrena in sezonul viitor:

►Facem IN DIRECT nationala Romaniei pentru Mondial! FINALA CN de Taiat Lemne, duminica 15:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Dorinel Munteanu, fost campion al Romaniei cu Otelul Galati, poate prinde un transfer cu totul neasteptat, la nici o luna dupa ce a retrogradat matematic cu Mordovia Saransk, scriu rusii de la Sport Express.

Potrivit sursei citate, Dorinel s-a inteles cu sefii Mordoviei pentru a continua si in sezonul urmator pe banca echipei si pentru a o readuce in prima liga, dar contractul s-ar putea incheia mult mai repede dupa ce Kuban Krasnodar a intrat pe fir.

Fosta echipa a lui Dan Petrescu, calificata in Europa League, dupa ce a terminat actuala stagiune pe locul 4, la egalitate de puncte cu Spartak Moscova, il va oferta pe Dorinel Munteanu, antrenorul vazut ca inlocuitorul perfect pentru Leonid Kucuk, cel care va parasi echipa dupa ce tratativele pentru prelungirea intelegii au esuat.

"Noul antrenor al lui Kuban va fi, cel mai probabil, Dorinel Munteanu, care a lucrat in sezonul trecut la Mordovia Saranks. Acest lucru a fost anuntat de vice-guvernatorul provinciei Krasnodar, Ivan Peronko", scrie Sport Express.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 308 cazuri noi
BRAT