Ronaldo ISI FORTEAZA plecarea de la Real! Le cere sefilor un salariu INCREDIBIL pentru a nu pleca la Manchester United! Suma care il face pe Messi sa para MIC:

Autor: Sport.ro
Sambata 08 Iunie 2013, 18:35

	Ronaldo ISI FORTEAZA plecarea de la Real! Le cere sefilor un salariu INCREDIBIL pentru a nu pleca la Manchester United! Suma care il face pe Messi sa para MIC:

►Facem IN DIRECT nationala Romaniei pentru Mondial! FINALA CN de Taiat Lemne, duminica 15:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Real Madrid s-a despartit in aceasta perioada de Jose Mourinho, dupa 3 sezoane in care nu a reusit sa atinga obiectivul mult visat - castigarea celei de-a ZECEA Ligi ale Campionilor. Marea lovitura pentru madrileni poate veni insa o data cu plecarea lui Cristiano Ronaldo, cel ramas drept singurul "pilon" in vederea reconstructiei echipei, dupa cum spun oficialii de pe Bernabeu.

Potrivit presei engleze, Ronaldo se gandeste tot mai mult sa paraseasca si el Primera Division, cu destinatia Manchester United, echipa care l-ar primi cu bratele deschise inapoi.

Desi nu sunt dispusi sa-l lase sa plece, acestia s-ar putea vedea fortati sa il lase sa plece, avand in vedere cerintele cu totul neasteptate ale fotbalistului.

Jucatorul de 28 de ani spune ca va ramane la Real doar cu conditia sa fie facut cel mai bine platit fotbalist din lume, cerand un salariu de 20 de milioane de euro anual, carora sa li se adauge si un procent de 100% din drepturile comerciale ce revin clubului, din vanzarea de tricouri si alte accesorii, adica inca 15 milioane.

Chiar si pentru un club extrem de bogat asa cum este Real Madrid, cerintele par imposibil de acceptat, scrie SunSport, care anunta insa ca Florentino Perez incearca sa gaseasca o solutie pentru a-l convinge pe portughez.

Ronaldo a fost cumparat de Real Madrid in 2009, in schimbul a 96 de milioane de euro, iar acum ar putea fi cedat in schimbul a 70-75, in eventualitatea in care nu se va intelege cu Perez, mai scriu englezii.

Ca o comparatie, Lionel Messi, marele rival al lui Cristiano Ronaldo, este in acest moment remunerat cu 'doar' 15 milioane de euro, cu 20 mai putin decat ar vrea sa incaseze portughezul in total.

Ministrul Finanțelor: „Trebuie luate decizii privind cheltuielile”. Ce spune despre tăieri de salarii
BRAT