Dorinel isi incepe mandatul la Kuban cu un SUPER TRANSFER din Romania! Rusii ii dau 2 milioane pe an si un buget NELIMITAT! Ce jucator vrea din Liga 1:

Autor: Sport.ro
Marti 11 Iunie 2013, 07:44

Dorinel Munteanu a semnat pe 4 ani cu rusii de la Kuban Krasnodar si se pregateste sa ia si jucatori din Romania - are un buget nelimitat.

Dorinel a retrogradat in Rusia, dar i-a luat fata lui Dan Petrescu. O va antrena pe Kuban Krasnodar in Europa League, dupa ce a semnat un contract valabil pe 4 ani, urmand sa incaseze nu mai putin de 2 milioane de euro pe sezon. Herea ar putea fi primul transfer al lui Dorinel la Kuban.

Victoriile in fata puterilor Rusiei, Spartak si Anzhi, i-au convins pe rusii cu bani de la Kuban sa-l aduca pe Dorinel.

"Am obtinut ceea ce mi-am dorit, e un pas inainte pentru mine, sa antrenez in cupele europene. Am venit ca no name in Rusia si am ajuns sa fiu apreciat. Asta nu poate decat sa ma bucure", spune Dorinel.

Kubanul lui Dorinel a prins in ultimul moment Europa, dupa ce i-a luat fata chiar echipei lui Petrescu, Dinamo Moscova. Gigel Bucur e singurul roman ramas la Krasnodar, dupa ce Daniel Niculae si-a reziliat in aceste zile intelegerea.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT