Stranieri

Dorin Rotariu s-a transferat în Grecia: "Sunt foarte optimist că totul va decurge bine!"

Dorin Rotariu (26 de ani) a plecat de la Ludogorets după doar șase luni petrecute la campioana Bulgariei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:59
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 22:05

Rotariu a fost prezentat oficial la formația Atromitos, ocupanta locului 13, penultimul, din Grecia. Clubul elen l-a împrumutat pe atacantul român până la finalul sezonului, dar are opțiunea de a-l transfera definitiv.

Dorin Rotariu s-a transferat în Grecia, la Atromitos

"Sunt foarte fericit pentru acest nou pas și sunt foarte optimist că totul va decurge bine. Este un club foarte bine organizat, mi-am dat seama din discuțiile avute. 

Știu că echipa se află într-o situație dificilă, dar locul pe care îl ocupă nu este unul meritat, din moment ce avem multă calitate în echipă. Cu siguranță putem avea rezultate mult mai bine până la finalul sezonului și să ne atingem obiectivul, acela de a termina cât mai sus în clasament.

Asta se va întâmpla cu multă muncă, dar și cu ajutorul fanilor noștri, pe care aștept cu nerăbdare să îi cunosc și să joc în fața lor", a spus Dorin Rotariu, după ce ce a fost prezentat la Atromitos.

  • 95 va fi numărul purtat de Dorin Rotariu la Atromitos

Atromitos Atena este antrenată din această lună de Chris Coleman (51 de ani), cel care a mai pregătit naționala Țării Galilor, dar și cuburi precum Fulham, Real Sociedad sau Sunderland. În sezonul trecut, echipa a încheiat campionatul pe locul 8.

Dorin Rotariu a jucat în Români la Poli Timișoara și Dinamo, iar "câinii" l-au vândut în 2017 la Club Brugge, pentru 2,2 milioane de euro. Ulterior, extrema a mai evoluat pentru Mouscron, AZ Alkmaar, Astana și Ludogorets.

La Ludogorets, Rotariu a jucat în 10 meciuri, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Dorin Rotariu, conform Transfermarkt
  • 10 meciuri și un gol a reușit Rotariu la naționala României
Modifică setările cookies