Parma Calcio Geraldo Alves Serie A valentin mihaila Stranieri

Dezvaluiri din vestiarul Parmei! Mihaila s-a facut remarcat inca de la primele antrenamente: "Ceva mai neobisnuit pentru jucatorii tineri!"

Valentin Mihaila (20 ani) a fost transferat de Parma Calcio la inceputul lunii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2020, 19:06
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2020, 19:07

Fosta 'perla' a Craiovei a plecat la Parma, insa nu a avut ocazia sa debuteze inca in Serie A. Cu toate astea, extrema a reusit sa impresioneze inca de la antrenamente, dupa cum a dezvaluit Geraldo Alves.

Fratele lui Geraldo, Bruno este coechipierul lui Mihaila la Parma, si i-ar fi spus acestuia cum se descurca romanul la primele antrenamente.

"Am vorbit cu Bruno despre Mihaila. E ascultator la antrenamente, ceva mai putin obisnuit pentru jucatorii tineri. E foarte interesat sa creasca, sa-si imbunatateasca jocul.

E nevoie sa se impuna jucatorii romani in strainatate, cum s-a intamplat cu portughezii. Sunt conditii foarte bune de antrenament la Parma, suporterii sunt multi, dar nu sunt atat de exigenti precum la alte echipe", a spus Geraldo Alves pentru Digi Sport.

Valentin Mihaila este cotat la 2.5 milioane de euro conform Transfermarkt. In acest sezon, extrema a jucat 6 meciuri pentru Craiova, insa nu a reusit sa inscrie niciun gol si a oferit un assist.

Modifică setările cookies