Stranieri

Il vor pe Mihaila mai bun decat Mutu! Ce a spus conducerea clubului despre fotbalist: "E un jucator de 40-50 de milioane de euro!"

Valentin Mihaila s-a transferat de la Universitatea Craiova la Parma pentru suma de 8,5 milioane de euro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2020, 11:53
Data actualizarii: Duminica 11 Octombrie 2020, 12:19

Ioan Becali a dezvaluit cum a avut loc transferul lui Mihaila si ce asteptari are clubul italian din partea lui. Adrian Mutu a evoluat pentru Parma in perioada 2002/2003, iar prestatiile exceptionale pe care acesta le-a avut la club l-au facut sa fie vandut la Chelsea. 

"Au fost prezenti scouteri la aproape fiecare meci. Chiar si la cele care s-au disputat cu portile inchise au ajuns. Clauza lui de reziliere era de 15 milioane de euro, iar Parma a inceput negocierile de la 5 milioane de euro. Craiova a reusit sa aduca transferul la suma de 8,5 milioane de euro"

"Ei il vad un jucator de perspectiva, vor sa-l vanda mult mai scump ca pe Adrian Mutu. Mutu s-a transferat pe 24 de milioane de euro, Parma vrea sa-l vanda pe Mihaila pe 40 sau 50 de milioane"

"Cand am vorbit cu directorul de la Parma, acesta se astepta ca Mihaila sa fie un jucator solid, pentru ca asa i-a lasat impresia din videoclipurile pe care scouterii i le-au prezentat. Insa cand acesta a ajuns la club, directorul sportiv a spus ca vrea ca intr-un an sa-i imbunatateasca conditia lui Mihaila, i se parea foarte firav, ca un puisor", a declarat Ioan Becali pentru Digi Sport. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies