"El era interesant pentru multi, e plin de calitati!" Oficialii Craiovei au comentat plecarea lui Mihaila la Parma! Ce spun despre suma de transfer

"El era interesant pentru multi, e plin de calitati!" Oficialii Craiovei au comentat plecarea lui Mihaila la Parma! Ce spun despre suma de transfer

Valentin Mihaila a devenit cel mai scump jucator din istoria Universitatii Craiova. 

Jucatorul de 20 de ani a fost vandut pentru suma de 8,5 milioane de euro la Parma. Interesul pentru jucatorul de 20 de ani a fost unul mare, echipe precum Villareal sau Cagliari urmarindu-l pe internationalul U21 al Romaniei. 

Sorin Cartu a vorbit despre transferul lui Valentin Mihaila pentru Antena Sport, facandu-i o caracterizare tanarului fotbalist. Presedintele Craiovei mentioneaza de asemenea faptul ca pentru craioveni afacerea este una foarte buna si depinde de Mihaila daca va confirma reusita transferului.

"El era interesant pentru multi, e un jucator tanar si are calitati. E o suma buna. Daca s-a realizat, inseamna ca lumea a fost multumita. Depinde totul numai de el. E copil cuminte, caruia ii place sa munceasca. Trebuie sa exploateze acest lucru. E capabil de progres, dar trebuie sa urce niste trepte. E importanta foamea de performanta si totul se face prin munca", a declarat Sorin Cartu. 

La Parma au evoluat in trecut si romanii: Ianis Zicu, Adrian Mutu, Ionut Radu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies