Decizia finală a lui AC Milan în privința lui Ciprian Tătărușanu: "Acum e clar!"

Ciprian Tatarusanu AC Milan Serie A Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Aprilie 2023, 11:45
Data actualizarii: Sambata 22 Aprilie 2023, 11:44

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) apără la AC Milan din septembrie 2020, iar la finalul acestui sezon își încheie contractul cu formația italiană.

Într-un material amplu publicat astăzi în Gazzetta dello Sport, italienii au explicat că fereastra de transferuri din vară a lui AC Milan va depinde și de poziția pe care o va ocupa formația lui Stefano Pioli la finalul sezonului: fie în top 4, ceea ce ar asigura calificarea în Champions League, fie poziția a cincea, care ar duce doar în Europa League.

Gazzetta dello Sport: "Tătărușanu pleacă de la Milan, e clar"

Totuși, viitorul unor jucători este deja stabilit, indiferent de modul în care Milan va încheia sezonul: "Situația, pentru moment, este clară: Tătărușanu, Mirante, Dest și Vranckx nu vor rămâne. Vranckx ar putea fi cumpărat definitiv de la Wolfsburg, cu Ibrahimovic se va discuta la finalul sezonului, iar Adli, care nu joacă deloc, va pleca probabil și el", a anunțat Gazzetta dello Sport.

Despre Ciprian Tătărușanu s-a scris în ultima perioadă că ar putea rămâne în Serie A. Două dintre echipele care și-ar fi manifestat interesul pentru serviciile sale sunt Empoli și Monza, formații clasate pe locurile 14, respectiv 13, în prezent.

Fostul portar al naționalei României a apărat în 23 de meciuri din acest sezon, când titularul Mike Maignan a fost accidentat. Tătărușanu a încasat 31 de de goluri și a păstrat poarta intactă în 7 ocazii.

Înainte de a se despărți de AC Milan, Tătărușanu își poate trece în palmares trofeul UEFA Champions League. "Rossonerii" sunt calificați în penultimul act, unde vor întâlni marea rivală Inter Milano, pe 10 și 16 mai.

  • 37 de meciuri a strâns Tătărușanu în total la Milan. A cucerit un trofeu - titlul în Serie A, sezonul 2021/2022
  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Tătărușanu, potrivit Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!