E gata! Anunțul făcut de Mike Maignan, după accidentarea care l-a făcut titular pe Tătărușanu la Milan

mike maignan AC Milan Ciprian Tatarusanu Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 21:41
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 21:40

Mike Maignan (27 de ani), portarul lui AC Milan, a revenit astăzi la antrenamentele rossonerilor, după o accidentare de lungă durată.

Goalkeeper-ul francez și-a anunțat revenirea la antrenamente pe rețelele sociale. Maignan a postat câteva fotografii de la sesiunea de pregătire de astăzi, astfel că este de așteptat să revină curând pe teren.

Mike Maignan a revenit la antrenamentele lui Milan. Tătărușanu va trece pe bancă

L'Equipe scrie că Maignan ar urma să revină în lotul lui AC Milan de la meciul cu Fiorentina, programat pe 4 martie, în runda cu numărul 25 din Serie A. La patru zile distanță, campioana Italiei are programat duelul retur cu Tottenham, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Până la meciul cu Fiorentina, Milan o va înfrunta pe Atalanta, duminică, meci în care Tătărușanu ar putea fi titular.

Revenirea lui Mike Maignan printre titulari este sinonimă cu trecerea lui Ciprian Tătărușanu pe banca de rezervă. După accidentarea francezului, fostul portar al României a apărat în 23 de meciuri și a încasat 31 de goluri.

Marco Sportiello, după un deceniu la Atalanta, devine ”vice” pentru Mike Maignan

Fostul internațional român Ciprian Tătărușanu are zilele numărate la AC Milan, în ciuda prestațiilor foarte bune din ultima perioadă, când a fost titularizat ca urmare a accidentării de lungă durată a lui Mike Maignan.

”Crucificat de fani, Tătărușanu le-a răspuns, iar ultimele victorii ale Milanului au venit și datorită paradelor sale. 

Clubul a făcut bine că l-a apărat pe român, care și-a revenit și a răspuns în cel mai bun mod cu putință. Soarta românului este însă pecetluită: Sportiello va sosi de la Atalanta, fără sumă de transfer, și va fi varianta de rezervă a lui Maignan”, a scris Tuttosport.

Contractul lui Ciprian Tătărușanu cu AC Milan se încheie pe 30 iunie 2023, iar sosirea în vară a lui Marco Sportiello este dată ca sigură.

Goalkeeper-ul italian, mai tânăr decât ”Tătă” (30 de ani față de cei 37 ai românului), își încheie contractul de un deceniu cu Atalanta și vine astfel liber la gruparea ”Diavolului” milanez.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!