AC Milan Italia

Ce salariu are Tătărușanu la AC Milan 

Zlatan Ibrahimovici este de departe cel mai bine plătit fotbalist de la AC Milan.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 17:55
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 18:16

Atacantul suedez are un salariu de 7 milioane de euro net, fiind lider detașat al clasamentului. Este urmat de Romagnoli în clasament, cu 5.5 milioane de euro pe an, și de Rebic și Giroud, care încheie podiumul cu un salariu de 3.5 milioane de euro anual.

Ce salariu are Tătărușanu la AC Milan

Tătărușanu păstrează un loc în primii 16 cei mai bine plătiți fotbaliști. Portarul român încasează 1,2 milioane de euro pe sezon. În comparație, Mike Maigan, portarul titular al echipei, încasează 2,8 milioane de euro.

  • Ciprian Tatarusanu e apreciat de fanii lui AC Milan! Prestatiile sale au fost impecabile! Nu avem de ce sa ne facem griji

În celălalt capăt al clasamentului se află Daniele Maldini, al treilea membru al dinastiei Maldini, cea mai cunoscută din fotbalul italian. El încasează 300.000 de euro pe sezon.

Daniel Maldini, gol la primul meci ca titular la AC Milan

Daniel Maldini a luat-o pe urmele tatălui și bunicului său, reușind să bifeze prima sa partidă integrală pentru AC Milan.

Fiul legendei rossonere, Paolo și nepotul fostului fundaș și antrenor al Milanului, Cesare, a marcat primul gol în victoria cu 2-1 împotriva celor de la Spezia.

Mijlocașul ofensiv al Milanului a mai jucat doar o singură dată pentru formația de pe San Siro, intrând de pe bancă într-un meci din prima ligă italiană.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies