DECIZIA superba a lui Contra! S-a tinut de cuvant in numele zecilor de mii de fani din Madrid! Moment UNIC in Spania:

DECIZIA superba a lui Contra! S-a tinut de cuvant in numele zecilor de mii de fani din Madrid! Moment UNIC in Spania:

►In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Cosmin Contra a spus inca de la numirea ca antrenor la Getafe ca isi doreste neaparat un stadion plin la fiecare meci, mai ales ca echipa are mare nevoie de toata sustinerea pentru a evita retrogradarea.

Aflata acum pe locul 17 in clasamentul din Spania, Getafe a devenit incepand de astazi, din dorinta lui Contra, echipa cu cele mai ieftine bilete la meciurile de acasa.

Stadionul de 14.500 de locuri, iar Getafe este recunoscuta ca una dintre echipele cu cele mai slabe medii de spectatori la meciurile de acasa, in putine randuri arena Coliseum Alfonso Perez fiind plina la peste jumatate din capacitate.

De acum inainte, abonatii - care au posibilitatea de a cumpara bilete mai ieftine, neavand garantata prezenta la toate partidele - vor cumpara bilete si cu doar 10 euro.

Un nivel asa de scazut pentru un tichet este unic in La Liga, cat si in Segunda.

Spre exemplu, in fruntea clasamentului din Spania, la meciul dintre Real si Barca, cel mai ieftin bilet costa 475 de euro. La un meci obisnuit, cum este cel cu Rayo, galacticii au stabilit suma de 40 de euro pentru cel mai ieftin tichet. Un alt exemplu este la meciurile obisnuite ale Barcei: suma minima pentru un loc la Barcelona - Celta Vigo costa 19 euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies