Contra a avut mari emotii la debutul lui Razvan la Petrolul: "Trebuie sa fie multumit! Mutu a fost extraordinar!" Ce spune despre titlu

Contra a avut mari emotii la debutul lui Razvan la Petrolul: "Trebuie sa fie multumit! Mutu a fost extraordinar!" Ce spune despre titlu

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Fostul antrenor al lui Petrolul Ploiesti, Cosmin Contra, a vorbit dupa primul meci al succesorului sau, Razvan Lucescu. Petrolul a reusit sa salveze in extremis un punct contra celor de la Astra, scorul final fiind 1-1.

"O prima repriza foarte echilibrata, fara ocazii. Astra a surprins prin agresivitate. A fost o singura ocazie. A doua repriza a fost mai dinamica. Petrolul a iesit mai mult la pressing. Razvan a facut si o mutare de atac. A fost un Petrolul mai decis sa intoarca rezultatul si pana la urma a fost un egal meritat. A fost echipa care a avut mai multe ocazii. Ma asteptam la mai mult de la Astra din punct de vedere ofensiv. Nu au avut o ocazie clara la poarta lui Pecanha.

In prima repriza nu au avut spatii nici Zicu, nici Tamuz, nici Mutu. Niciun jucator nu a facut un joc bun in prima repriza. Trebuie sa aiba rabdare cu Iannis si va avea rezultate cat de curand. Mutu, ca atitudine, a fost extraordinar. Ca si in primele trei jocuri. Cred ca Razvan trebuie sa fie foarte multumit. Cred ca vor veni si golurile cat de curand. Razvan Lucescu este antrenorul care ca mentalitate si profesionalism poate duce aceasta echipa mai departe.

Titlul este imposibil. Mai ales ca Steaua are un program mai usor si Steaua nu face pasi gresiti. Nu cred ca Steaua castiga titlul, cat celelalte echipe se impiedica singure" a spus Cosmin Contra la Dolce Sport.

Contra a debutat pe banca lui Getafe in acest weekend in egalul, 3-3, cu Granada, meci in care Ciprian Marica a marcat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies