Stranieri

'Daca as fi mai inalt i-as da una lui Pantilimon!' Greseala lui Panti i-a luat victoria lui Sunderland. Reactiile englezilor

Sunderland a avut 40 de minute incredibile cu West Ham, dar n-a putut pastra ritmul si a trebuit sa se multumeasca doar cu un rezultat de egalitate!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 19:19
Data actualizarii: Sambata 03 Octombrie 2015, 19:21

Sunderland a avut 2-0, insa Jenkinson si Payet au adus-o pe West Ham in meci. Golul 2, marcat in minutul 60 de Payet, e pus de fanii lui Sunderland in contul lui Pantilimon. Portarul roman nu a reusit sa retina o mingea trimisa de la distanta de Lanzini, iar Payet a speculat eroarea si a inscris.

N-a fost un meci deloc simplu pentru Pantilimon. Costel a fost intins serios de adversari, mai ales in repriza a doua. O mare partea a suporterilor lui Sunderland ii ia apararea. "Daca nu era Pantilimon, puteam lua 4, nu doua. As fi multumit daca Pantilimon ar ramane in poarta echipei noastre si ceilalti 10 titulari s-ar schimba cu totii!", scrie un fan pe Twitter.

Un altul e insa acid: "Daca as fi mai inalt, i-as da una lui Pantilimon!"

Sundeland ramane pe ultimul loc in Premier League dupa 8 etape. Are numai 3 puncte, obtinute dupa 3 rezultate de egalitate.
 

Modifică setările cookies