"Cum sa dea atatia bani pe un jucator necunoscut, fara anvergura in Europa?" Dezvaluiri INCREDIBILE dupa transferul lui Dennis Man la Parma

Dennis Man FCSB Gigi Becali Parma Transfer Stranieri "Au fost socati! Cum sa dea atatia bani pe un jucator necunoscut, fara anvergura in Europa?" Dezvaluiri INCREDIBILE dupa transferul lui Man la Parma
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Februarie 2021, 23:46
Data actualizarii: Luni 08 Februarie 2021, 23:50

Transferul lui Dennis Man a fost in top 10 cele mai scumpe mutari din aceasta iarna. 

Parma a investit mult in romani in acest sezon. Dupa ce l-au luat pe Valentin Mihaila pentru 8,5 milioane de euro de la Craiova, italienii i-au platit lui Gigi Becali 13 milioane de euro pentru Man, care a devenit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. 

Aceasta suma platita pentru golgeterul campionatului din Romania i-a uimit pe unii dintre oamenii din anturajul clubului italian. Agentul Florin Iacob a declarat ca anumite persoane au fost socate ca patronul Parmei a investit atat de mult intr-un jucator pe care nu-l cunosteau. 

"Nimeni nu cred ca-si imagina. E o mare realizare, banii care s-au incasat... Asta e realitatea. Sunt foarte multi bani pentru un jucator care prezinta un fotbal care nu spune multe, care se cauta, expresie imprumutata de la Cornel Dinu. E o realizare a clubului FCSB, a impresarilor. 

Eu stiu din anturajul clubului Parma, de la oameni fara putere de decizie, ca erau siderati, acum si-au mai revenit, dupa ce au facut transferul lui Man, atatia bani pe un jucator necunoscut pentru ei, fara anvergura in Europa. Patronul are 2 miliarde de dolari in conturi si isi permite sa plateasca", a declarat Florin Iacob, potrivit Telekom Sport.

Impresarul a comentat si ce s-ar putea intampla cu romanii Mihaila si Man in cazul in care Parma ar retrograda: 

"Patronul si conducerea se pot justifica. 'Investim in tineri, chiar daca retrogradam si facem o echipa puternica cu care sa revenim in Serie A.' 

Problema pentru Man si Mihaila, daca retrogradeaza, e ca va fi foarte greu pentru ei in liga a doua. E foarte greu in fotbalul occidental", a mai spus Florin Iacob pentru Telekom Sport. 

Parma este penultima in clasamentul din Serie A, cu doar 13 puncte acumulate dupa 21 de meciuri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!