Cristi Chivu comentează stilul de joc neatractiv al lui Mourinho după triumful Romei din Conference League! 

Cristian Chivu AS Roma Conference League Inter Milano Jose Mourinho Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 13:35
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 13:37

Fostul internațional român este în prezent antrenor la echipa Primavera a lui Inter Milano.

Cristian Chivu, acum antrenor al echipei Primavera a clubului Inter Milano, a avut numai cuvinte de laudă despre fostul său tehnician Jose Mourinho, alături de care a câştigat Liga Campionilor cu Inter Milano în 2010.

"(n.r. - Roma are) Caracterul lui, dorinţa de a câştiga, furia lui competitivă. Conştiinţa de a fi puternic, dar şi de a avea limite. Toate acestea a reuşit să le transmită în doar un an", a spus Chivu, întrebat fiind ce a adus Jose Mourinho echipei AS Roma.

Chivu: ”Mourinho transformă jucătorii buni în fenomene”

"El îi face mai buni pe jucătorii obişnuiţi şi transformă jucătorii buni în fenomene. Cum? Lucrând la forţa psihică: cea care te face să-ţi depăşeşti limitele sau momentele de dificultate pe care le ai în timpul unui meci sau al unui sezon", a continuat el, potrivit fcinternews.it, care citează Gazzetta dello Sport.

Despre stilul de joc neatractiv pe care îl imprimă echipelor, Chivu a comentat:

"Unii vor spune că Roma ar fi putut juca mai bine, dar această echipă nu are multe fenomene. Dar Jose le-a adus cultura de a fi capabili să câştige: aceeaşi cultură pe care a predat-o şi echipei noastre Inter, care era puţin mai puternică decât această formaţie a Romei..."

AS Roma a câştigat prima ediţie a Conference League, după ce a învins în finală, miercuri, la Tirana, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Feyenoord Rotterdam.

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!