Cristian Chivu AS Roma Conference League Inter Milano Jose Mourinho Stranieri

Cristi Chivu comentează stilul de joc neatractiv al lui Mourinho după triumful Romei din Conference League! 

Fostul internațional român este în prezent antrenor la echipa Primavera a lui Inter Milano.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 13:35
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 13:37

Cristian Chivu, acum antrenor al echipei Primavera a clubului Inter Milano, a avut numai cuvinte de laudă despre fostul său tehnician Jose Mourinho, alături de care a câştigat Liga Campionilor cu Inter Milano în 2010.

"(n.r. - Roma are) Caracterul lui, dorinţa de a câştiga, furia lui competitivă. Conştiinţa de a fi puternic, dar şi de a avea limite. Toate acestea a reuşit să le transmită în doar un an", a spus Chivu, întrebat fiind ce a adus Jose Mourinho echipei AS Roma.

Chivu: ”Mourinho transformă jucătorii buni în fenomene”

"El îi face mai buni pe jucătorii obişnuiţi şi transformă jucătorii buni în fenomene. Cum? Lucrând la forţa psihică: cea care te face să-ţi depăşeşti limitele sau momentele de dificultate pe care le ai în timpul unui meci sau al unui sezon", a continuat el, potrivit fcinternews.it, care citează Gazzetta dello Sport.

Despre stilul de joc neatractiv pe care îl imprimă echipelor, Chivu a comentat:

"Unii vor spune că Roma ar fi putut juca mai bine, dar această echipă nu are multe fenomene. Dar Jose le-a adus cultura de a fi capabili să câştige: aceeaşi cultură pe care a predat-o şi echipei noastre Inter, care era puţin mai puternică decât această formaţie a Romei..."

AS Roma a câştigat prima ediţie a Conference League, după ce a învins în finală, miercuri, la Tirana, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Feyenoord Rotterdam.

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!