Ciprian Tătărușanu, printre cele mai slabe transferuri de la AC Milan. Nota primită de la Gazzetta dello Sport

Ciprian Tatarusanu AC Milan Gazzetta dello Sport Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 16:41
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 16:48

Transferat în 2020 la AC Milan, Ciprian Tătărușanu nu a reușit să se impună ca titular, fiind folosit în doar 37 de partide.

Portarul de 37 de ani a ajuns la final de contract cu AC Milan și nu-și va prelungi înțelegerea cu gruparea de pe San Siro.

Internaționalul român va deveni liber de contract în această vară și, chiar și la o vârstă înaintată, ar putea continua la cel mai înalt nivel. Ciprian Tătărușanu este dorit de mai multe formații din Italia, printre care și Cagliari.

Gazzetta dello Sport, caracterizare critică despre portarul român
 

Odată cu plecarea lui Paolo Maldini și a lui Frederic Massara, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au realizat un clasament al importanței transferurilor realizate de aceștia, iar Ciprian Tătărușanu se află în grupa celor nereușite. 

"Ca un leagăn. Mai întâi în top, după penalty-ul salvat lui Lautaro și titlul câștigat, apoi patru luni cu prea multe greșeli, în ultimul an. Ciprian Tătărușanu primește 5 din acest motiv. Bilanțul spune că a fost ok doar sezonul trecut și atât", au scris italienii.

Printre jucătorii cu note mai mici decât cea primită de portarul român se mai află Charles De Ketelaere (4), Lucas Paqueta (4), Divock Origin (4).

  • 37 de meciuri a strâns Tătărușanu în total la Milan. A cucerit un trofeu - titlul în Serie A, sezonul 2021/2022
  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Tătărușanu, potrivit Transfermarkt
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!