Chivu si Radu Stefan, catalogati printre cei mai buni jucatori din meciul Lazio 1-1 Inter!

Autor: Sport.ro
Duminica 30 Martie 2008, 13:09
VEZI CE NOTE AU PRIMIT CEI DOI FUNDASI!

MEDIAFAX / Fundasii Stefan Radu (Lazio Roma) si Cristian Chivu (Internazionale Milano) au fost nominalizati de presa italiana printre cei mai buni jucatori de pe teren in meciul pe care cele doua formatii l-au incheiat la egalitate, scor 1-1.

Chivu a fost notat cu 6 de cotidianul Liberta, la fel ca Zanetti si Maicon, iar jucatorul cu cea mai mare nota de la Inter a fost portarul Julio Cesar (7). Capitanul reprezentativei Romaniei a primit aceeasi nota si din partea publicatiei L'Unione Sarda, care i-a notat tot cu 6 pe Maicon, Zanetti si Hernan Crespo, autorul golului campioanei Italiei.

Liberta si L'Unione Sarda l-au notat cu 6,5 pe Stefan Radu, la fel ca pe coechipierii sai Rocchi si Behrami. Cele doua publicatii au considerat ca de la Lazio cei mai buni jucatori au fost Dabo si Ledesma, ambii primind nota 7.

In schimb, agentia Datasport i-a notat cu 5,5 pe Radu si Chivu. Despre fundasul de la Lazio, Datasport a notat ca a fost mai bun in ofensiva decat in aparare. "Cele mai bune lucruri le face in fata, iar acest lucru nu este in favoarea sa", a scris Datasport despre fostul jucator dinamovist. Sursa citata a scris ca in meciul de sambata Chivu nu a fost in cea mai buna forma: "Nu a fost la cel mai bun nivel, joaca in varfurile picioarelor si sufera din cauza vitezei lazialilor".

Il Tempo l-a notat tot cu 5,5 pe Cristian Chivu. "Mijlocasii laziali au penetrat mult pe partea sa si de aceea a fost nevoie sa fie impins Cambiasso. A riscat foarte mult cand l-a cosit pe Behrami in suprafata de pedeapsa, dar spre norocul sau arbitrul nu a acordat penalti", a scris Il Tempo.

Maratonul de vaccinare din București, un succes absolut. S-a stat la coadă iar numărul dozelor a trebuit suplimentat
BRAT
Modifică setările cookies