VIDEO EXCLUSIV | Marocanii Rapidului, impresionați de galeria giuleștenilor: „Bagă frica în adversari!”

Rapidiștii, mândri de galeria lor!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 17:08
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 17:44

Galeria Rapidului bagă spaima în adversarii din Liga întâi și asta-i încântă pe marocanii veniți în Giulești.

Marocanii Younes și Alami au fost cuceriți de galeria din Giulești și consideră că fanii au un mare merit pentru că Rapidul e pe podium.

Alami, purtat pe brațe de acustica infernală pe care o fac fanii Rapidului 

 

„Bagă frica în adversari. Când vin aici le e puțin frică să joace la stadion cu galeria pe care o avem”, a spus Alami Saifeddine, pentru PRO TV, într-un matrerial realizat de jurnalista Carmen Dumitru.

Younes e atacant și a crescut la Juventus. El s-a plimbat prin toată Europa, din Suedia până-n Malta.

„Sper să dau cel puțin zece goluri, nu știu”, a spus atacantul, care îl are ca idol pe „Ronaldo, brazilianul, pentru că este cel mai bun din lume”.  „Suntem o echipă foarte bună, jucăm foarte bine, mai ales că joc și cu prietenul meu marocan, avem o conexiune specială. Am înscris un gol și vreau să înscriu cât mai multe”, a mai spus  Younes.

Younes a jucat la Juventus Primavera

 

Alami joacă pe poziția de mijlocaș și a ivoluat și la Raja Casablanca, iar în România a mai trecut pe la Dunărea Călărași. Marocanul știe șase limbi străine, printre care engleză, franceză, spaniolă și arabă.

Atacantul Younes a jucat la echipele de tineret ale lui Metz și Juventus Torino, iar la seniori a evoluat în Belgia, Franţa, Suedia, Malta și Elveţia. În sezonul  2013/14, marocanul a făcut parte din lotul lui Juventus într-un meci cu Genoa.

CITESTE SI

Modifică setările cookies