Când revine Ianis Hagi pe teren? Anunțul antrenorului lui Rangers 

Ianis Hagi Glasgow Rangers Michael Beale Stranieri Ianis Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 20:29
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 20:31

După un an de pauză, în care a lipsit din cauza accidentării, Ianis Hagi este aproape de revenirea pe teren.

Accidentat pe 21 ianuarie 2022, când a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept, Ianis Hagi (24 ani) a lipsit un an de pe teren. Cu toate acestea, la finalul anului, Rangers i-a oferit prelungirea contracului până în 2026. 

Ianis Hagi, așteptat pe teren la finalul lunii ianuarie

Românul și-a reluat antrenamentele alături de colegii săi și este așteptat de Michael Beale (42 ani). De altfel, antrenorul vicecampioanei Scoției a precizat că la finalul lunii ianuarie, Ianis Hagi va fi apt de joc. 

„Sperăm să-l vedem în acțiune până la finalul lunii. Atât Ianis, cât și Souttar se antrenează acum normal, cu echipa”, a declarat Michael Beale, potrivit The Rangers Review. 

Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Rangers în vara lui 2020. Atunci, clubul din Scoția i-a achitat lui Genk 3,5 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv. În 85 de meciuri, disputate în toate competițiile, românul a înscris de 15 ori și a oferit 21 de pase decisive, trecându-și în palmares campionatul și Cupa Scoției. 

Ianis Hagi își dorea să devină arbitru 

Actualul fotbalist de la Glasgow Rangers a povestit episodul și a spus, mai în glumă mai în serios, căputea deveni arbitru. Ianis a făcut o incursiune în vremurile copilăriei, când îl avea partener la fotbal pe fiul lui Gică Popescu.

„Primisem de la domnul Crăciunescu niște cartonașe, fluierul, toate... Le foloseam când mă jucam cu Nico prin casă (n.r.: Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu). Era o cutie specială, nu știu, se deschidea!

Deci eu când le-am primit, am zis că ma fac arbitru. M-am dus la Nico și i-am zis că gata, hai să dăm drumul la fotbal că am cartonașe”, a povestit Ianis Hagi, în timpul unei vizite la Muzeul Fotbalului.


În vizită la Muzeul Fotbalului, Ianis Hagi a făcut o dezvăluire interesantă: cadoul care putea să-i schimbe cariera pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!