VIDEO În vizită la Muzeul Fotbalului, Ianis Hagi a făcut o dezvăluire interesantă: cadoul care putea să-i schimbe cariera

Ianis Hagi a fost zilele trecute în vizită la Muzeul Fotbalului din București. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 17:11
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 17:27

Ianis Hagi arbitru? Da, a fost un scenariu luat în calcul de actualul component al lui Glasgow Rangers. 

Fiul lui Gică Hagi a primit în copilăre de la Ion Crăciunescu un cadou special. Fostul ecuson FIFA i-a dăruit lui Ianis Hagi o cutie cu accesoriile destinate unui arbitru. 

  • Ianis Hagi

Ianis Hagi și o dezvăluire din universul copilăriei

Actualul fotbalist de la Glasgow Rangers a povestit episodul și a spus, mai în glumă mai în serios, căputea deveni arbitru. Ianis a făcut o incursiune în vremurile copilăriei, când îl avea partener la fotbal pe fiul lui Gică Popescu.

"Primisem de la domnul Crăciunescu niște cartonașe, fluierul, toate... Le foloseam când mă jucam cu Nico prin casă (n.r.: Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu). Era o cutie specială, nu știu, se deschidea!

Deci eu când le-am primit, am zis că ma fac arbitru. M-am dus la Nico și i-am zis că gata, hai să dăm drumul la fotbal că am cartonașe", a povestit Ianis Hagi, în timpul unei vizite la Muzeul Fotbalului.

Bun prieten cu Gică Hagi, Ion Crăciunescu a condus finala Champions League din 1995, de la Viena, Ajax Amsterdam - AC Milan 1-0. Unicul gol a fost marcat de Patrick Kluivert ('85). 

Inaugurat luna trecută în Centrul Vechi al Capitalei, Muzeul Fotbalului poate fi vizitat de toți fanii fotbalului.

Prețul biletului este de 49 de lei, iar copiii sub șapte ani au intrarea gratuită.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!