Razvan Lucescu, propus in Bundesliga! Cu ce echipa ar putea semna antrenorul roman

Schalke 04 Bundesliga Razvan Lucescu Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Septembrie 2020, 22:29
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 01:02

Razvan Lucescu este propus de un agent din Germania la fosta echipa a lui Ciprian Marica, Schalke 04.

Antrenorul roman a avut numai rezultate pozitive in ultimii ani si a atras atentia cluburilor importanate din Europa. Mai mult de atat, Lucescu JR este de acord sa negocieze cu nemtii. 

"Schalke este un club al oamenilor, ca si PAOK, foarte dificil de gestionat. De aceea am avut ideea de a-l intreba pe Razvan Lucescu daca l-as putea propune pentru postul de antrenor la FC Schalke. Domnul Lucescu a fost de parere ca ideea mea este buna si de aceea l-am propus pe antrenorul anului 2019 in Grecia conducerii lui FC Schalke. Liderii clubului sunt Jochen Schneider, CEO si Jens Buchta, presedinte al Consiliului de Supervizare", a declarat agentului Franjo Vranjkovic.

De asemenea, el a spus ca momentan nu exista multe solutii de antrenori pentru a o prelua pe Schalke. 

"In afara de Ralf Rangnick, piata germana de antrenori nu ofera un antrenor de nivelul pe care il solicita FC Schalke. Schalke este inima locuitorilor, Schalke inseamna fanatism. Ca antrenor al lui Schalke nu vei avea niciodata liniste. Nu cred ca Ralf Rangnick vrea sa mearga la Schalke pentru a treia oara. Este intr-o situatie foarte confortabila. Doar pentru ca AC Milan nu i-a putut satisface dorintele el nu antreneaza astazi AC Milan.

In contrast, Razvan Lucescu este un antrenor care are toate atributiile ca sa preia carma unui vas, cum e Schalke. Domnul Lucescu a avut joburi grele pana acum si le-a tratat pe toate cu succes. Este solutia perfecta pentru FC Schalke 04, singura intrebare fiind daca cei din conducerea lui Schalke au curajul sa-l considere prima optiune pe Razvan Lucescu, a declarat impresarul. 

Potrivit lui Franjo Vranjkovic echipa germana va lua o decizie zilele urmatoare.

"Cred ca raspunsul va veni in 1-2 zile. In week-end este meciul cu Leipzig, apoi este pauza pentru echipele nationale. Suficient timp pentru a lua o decizie". a spus impresarul. 

Franjo Vranjkovic este un agent care detine firma Firsteleven ISM, cea care are sub contract jucatori importanti din Premier League si Ligue 1. Wilfred Ndidi, jucatorul lui Leicester este cel mai valoros dintre ei. De asemenea, agentul a spus ca a luat parte la transferul lui Eden Hazard la Chelsea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!