"Bogdane, ai grija ce faci dupa meci!" Ce 'avertisment' i-a dat Bourceanu lui Stancu inainte de duelul stelistilor din Tucia:

Autor: Sport.ro
Marti 08 Aprilie 2014, 15:40

	"Bogdane, ai grija ce faci dupa meci!" Ce 'avertisment' i-a dat Bourceanu lui Stancu inainte de duelul stelistilor din Tucia:

Trabzonspor a invins-o aseara pe Genclerbirligi, scor 3-0, intr-un meci in care atat Alex Bourceanu, cat si Bogdan Stancu, au fost titulari.

Fostul capitan al Stelei, Alex Bourceanu, a acordat un interviu pentru site-ul frf.ro, in care a povestit ca s-a bucurat foarte mult de intalnirea cu Bogdan Stancu, pentru ca, in sfarsit, a putut sa vorbeasca cu cineva in limba romana.

Bourceanu a mai spus ca l-a 'avertizat' pe Bogdan Stancu sa nu faca schimb de tricouri cu nimeni dupa meci.

"In primul rand, m-am bucurat ca l-am vazut pe Bogdan pentru ca de mult nu am mai vorbit cu cineva in romaneste, in afara familiei. Din punct de vedere fotbalistic, pentru mine a fost bine, pentru ca am castigat si am ajuns pe locul patru. Am discutat putin, cam 30 de secunde, inainte, pe culoarul de la vestiare. I-am atras atentia ca sunt colectionar de tricouri si sa nu care cumva sa faca schimb la final cu alt coleg de-al meu", a spus Bourceanu.

Alexandru Bourceanu a afirmat ca accidentarea care l-a tinut departe de teren pentru aproximativ doua saptamani a fost prima in trei ani si jumatate. "Nu sunt chiar refacut complet. Inca simt unele dureri la anumite miscari bruste. Pe altele ezit sa le fac, dar am sperante ca nu recidiveaza accidentarea. Pentru mine a fost prima accidentare dupa trei ani si jumatate. Nici nu eram obisnuit cu accidentarile, sa stau pe tusa din cauza lor", a completat Bourceanu.

Alex Bourceanu si Bogdan Stancu au fost titulari aseara in Trabzonspor - Genclerbirligi. Bourceanu a terminat partida pe teren, in timp ce Stancu a fost schimbat in minutul 56.

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies