BBC s-a dus dupa Super Dan sa-l intrebe daca vrea la Chelsea. Ce raspuns le-a dat Petrescu si ce oferta din Londra a fost fortat sa refuze

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Februarie 2014, 14:07

	BBC s-a dus dupa Super Dan sa-l intrebe daca vrea la Chelsea. Ce raspuns le-a dat Petrescu si ce oferta din Londra a fost fortat sa refuze

Pentru Super Dan, viitorul nu poate fi decat unul. Dupa ce-si incheie contractul cu Dinamo Moscova, are un obiectiv clar.

Vrea sa antreneze in Premier League! A avut sansa de a o face chiar din acest sezon, insa rusii nu l-au lasat la Crystal Palace. Pentru Petrescu, Chelsea e obiectivul suprem in fotbal. E inca indragostit de club dupa o perioada fantastica petrecuta pe la Londra ca jucator.

"Am un contract cu Dinamo si trebuie sa respect asta. Daca vine Chelsea intr-o zi sa ma caute, n-o sa pot sa-i refuz", a spus Petrescu in cadrul programului BBC World Service.

Petrescu, om de baza in echipa lui Chelsea care castiga Cupa Cupelor, Cupa Angliei, Cupa Ligii si Supercupa Europei in anii '90, vrea sa aiba succes si ca manager pe Stamford Bridge: "Am amintiri incredbile din cei 5 ani petrecuti la Chelsea. Am castigat trofee, am avut colegi si fani incredibili. Am o fiica pe care o cheama Chelsea, clubul asta era totul pentru mine. Cu siguranta, Chelsea a fost cea mai frumoasa perioada din cariera mea de jucator".

Super Dan le-a spus englezilor si de ce a trebuit sa o refuze pe Crystal Palace in toamna: "Am fost foarte aproape sa semnez, dar am un contract la Dinamo si trebuie sa respect asta. Crystal Palace a fost o sansa foarte buna pentru mine, dar sper sa mai apara si alta oportunitati sa antrenez in Anglia si in special in Londra".

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies