Performanta impresionanta pentru Varela! E unul dintre cei mai buni fundasi din istoria Stelei. Vrea sa bata recordul lui Petrescu

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 08:00

	Performanta impresionanta pentru Varela! E unul dintre cei mai buni fundasi din istoria Stelei. Vrea sa bata recordul lui Petrescu

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Varela a deschis scorul in meciul cu Chiajna si a reusti al treilea gol in acest sezon pentru Steaua. Astfel, fundasul a devenit unul dintre cei mai ofensivi fundasi dreapta din ultimii 25 de ani de la echipa din Ghencea.

Fernando a fost adus la Steaua pentru a intari defensiva, dupa plecarea lui Chiriches, insa din cauza accidentarii lui Georgievski, el a fost utilizat ca fundas dreapta.

Doar Dan Petrescu, in sezonul 1990-19991 si Florentin Dumitru, in sezonul 2001-2002, au reusit mai multe goluri decat Varela de pe postul de fundas dreapta. SuperDan a marcat 13 goluri, in timp ce Dumitru a reusit 4 goluri.

Pana sa se transfere la Steaua, Varela a marcat 6 goluri in toata cariera. Pana acum, fundasul a jucat la Estoril, Trofense, Feirense si Vaslui si evolueaza pentru nationala Capului Verde.

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies