"Baiatul asta e GENIAL, un idol, un ZEU!" Un roman de 20 de mil l-a facut INVIZIBIL pe Drogba! A stabilit un record IREAL in noua in liga a milionarilor

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Iulie 2012, 12:10

	"Baiatul asta e GENIAL, un idol, un ZEU!" Un roman de 20 de mil l-a facut INVIZIBIL pe Drogba! A stabilit un record IREAL in noua in liga a milionarilor

A fost aproape sa fie dat afara dupa prima luna la noua echipa! A marcat un gol, apoi nu s-a mai putut opri!

Cristi Danalache e zeu in liga milionarilor din China! Drogba si Anelka sunt invizibili in fata lui! Romanul a dat 13 goluri in acest sezon si e golgeter absolut in campionat! Nu i-a mers insa mereu la fel de bine. In primele luni la Jiangsu Sainty a fost aproape sa fie dat afara!

Chinezii sunt impresionati de povestea romanului Danalache, ajuns zeu in Asia in mai putind e doi ani.

Mii de fani i-au cumparat tricoul si ii striga numele la fiecare meci! De ziua lui, pe 15 iulie, atacantul roman a plans dupa ce a vazut ce surpriza i-au pregatit colegii. Dupa antrenament, in vestiar l-a asteptat un tort si toti fotbalistii i-au cantat 'La multi ani'. Din pacate, doar in chineza.

Danalache a si uitat de perioada grea de la inceput. Atunci a fost la un pas sa plece din cauza dificultatilor de adaptare. I-a terminat insa pe chinezi cu golurile lui! Asta nu e tot! A mai stabilit un record de Champions League intr-un fotbal care viseaza sa ajunga in top abia peste 20 de ani!

Danalache are o medie a distantei alergate intr-un meci de 11,736 de metri, performanta unica in istoria campionatului! In 7 dintre cele 17 meciuri jucate pana acum, Danalache a depasit 12.000 de metri alergati!

"De ce alerg? Asta e stilul meu, mereu mi-a placut sa muncesc. Cat timp asta nu-mi afecteaza randamentul din atac, totul e in regula! Cui nu-i place sa alerge, sa se apuce de sah!", le-a spus Danalache ziaristilor.

Golurile pe care le-a dat in acest sezon l-au adus in atentia lui Marcello Lippi, care-l vrea la Guangzhou Evergrande. Nu e exclusa nici varianta Shenhua, unde ar putea fi coleg cu Anelka si Drogba intr-un atac de 50 de milioane de euro!

"El valoreaza 20 de milioane, nu altii! Cristi e senzational E genial, un idol, un zeu pentru noi!"
fan chinez pe Twitter

Criză gravă de medici şi locuri la ATI. "Va începe triajul morţii"
BRAT

Modifică setările cookies