Moment halucinant in timpul partidei amicale a unei echipe din Liga 1! Antrenorul a fost aproape sa se ia la BATAIE cu jucatorul sau  

Concordia Chiajna s-a distrat in partida amicala contra nationalei Under 25 a Chinei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Ianuarie 2019, 22:42
Data actualizarii: Marti 22 Ianuarie 2019, 22:43

Concordia a castigat cu 6-1 o partida amicala disputata astazi contra Chinei U25. Mazarache a reusit o dubla, celelalte goluri fiind reusite de Guessan, Albu, Marc si Gorobsov. Echipa lui Adrian Falub n-a avut nicio emotie, in ciuda faptului ca la pauza scorul era 1-1.

In repriza a doua, dupa un gol marcat de Concordia, a avut loc un incident incredibil! Selectionerul Chinei U25 a intrat pe teren si a avut o confruntare care a fost la un pas sa degenereze cu unul dintre jucatorii sai! Suparat, el l-a trimis direct la autocar pe jucator!

La partida a fost prezent tot staff-ul Chinei U25 ce contine peste 25 de persoane! Printre acestea este si Cristi Danalache, antrenor cu atacantii la nationala Chinei U25. El a devenit un jucator cunoscut in China dupa ce a fost golgheter la Jiangsu Suning - Danalache a avut prestatii impresionante si in Coreea, la Gyengnam si Daejon.

Modifică setările cookies