Vlad Chiriches AS Roma Jose Mourinho Sassuolo Tammy Abraham Stranieri

Back in business! Chiricheș a provocat din nou penalty după un henț și presa din Italia nu l-a iertat

Echipa românului, Sassuolo, a terminat la egalitate meciul cu AS Roma din Serie A, scor 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 09:58
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 09:59

Vlad Chiricheș a fost integralist ieri în egalul de acasă al lui Sassuolo, 2-2 cu AS Roma în etapa cu numărul 25 din Serie A.

Căpitanul ”tricolorilor” a comis din nou un henț în careu, așa cum făcuse și luna trecută, în 2-4 cu Hellas Verona. Din penalty-ul rezultat, Tammy Abraham a deschis scorul pentru echipa lui Jose Mourinho.

”Jucător aflat la final de carieră”

Presa din Italia a taxat prestația lui Chiricheș. Eurosport.it i-a dat nota 4,5, precizând: ”Jucător aflat la final de carieră, a provocat un penalty, transformat de Abraham, după un henț. În afară de asta, a intervenit întotdeauna târziu, inclusiv la marcaj”.

Tuttomercatoweb a fost mai îngăduitoare cu internaționalul român. L-a notat cu 5,5 și a scris că ”a condus defensiva cu experiența sa și s-a descurcat în situațiile dificile, dar a fost ghinionist când a atins balonul cu mâna la penalty”.

Tot 5,5 a primit Chiricheș și de la goal.com, în timp ce localnicii de la Canale Sassuolo i-au dat 6, dar au precizat că ”nu a fost deloc un meci excelent pentru fundașul central, care a fost ghinionist și parțial naiv la faza loviturii de la 11 metri pe care a cauzat-o”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies