Vlad Chiriches Sassuolo Stranieri

Vlad Chiricheș, cea mai mică notă după gafa din meciul cu Verona: "O naivitate foarte gravă!"

Vlad Chiricheș (32 de ani), fundașul lui Sassuolo, a jucat 81 de minute în meciul cu Verona, pierdut de echipa sa, scor 2-4, în runda cu numărul 22 din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 17:22
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 17:24

Verona a condus cu 2-0 la pauză, după reușitele lui Caprari (37') și Barak (44'), însă speranțele lui Sassuolo au revenit din minutul 54, când Scamacca a redus din diferență. Bucuria gazdelor a durat doar trei minute, Vlad Chiricheș fiind cel care a făcut un henț în careul advers și i-a permis Veronei să aibă din nou un avantaj de două goluri.

Vlad Chiricheș, nota 5 după meciul Sassuolo - Verona 2-4

În minutul 57, Chiricheș a atins mingea cu mâna în propriul careu, la un duel cu Giovanni Simeone, iar Barak a transformat lovitura de la 11 metri. Defrel (67') a marcat al doilea gol al celor de la Sassuolo, iar Barak a reușit hat-trick-ul în prelungiri, stabilind scorul final: Sassuolo - Verona 2-4.

Gafa lui Chiricheș nu a fost iertată de jurnaliștii italieni, care i-au reproșat hențul făcut în careu și faptul că a spulberat speranțele lui Sassulo de a reveni în meci.

"O naivitate foarte gravă la acel henț prin care i-a acordat un penalty Veronei imediat după golul marcat de Scamacca. Un duș rece", a scris Eurosport Italia. "A închis destul de bine zona centrală a defensivei, dar hențul făcut în careu cântărește mult, fiind o situație care putea fi evitată de un om cu experiență", a fost reacția Sassuolo News. Ambele publicații i-au acordat nota 5 lui Chiricheș, cea mai mică din echipă.

Sassuolo a coborât pe locul 12 în Serie A după acest eșec, având 28 de puncte în 22 de etape.

  • 18 meciuri a jucat Chiricheș la Sassuolo în acest sezon, dintre care 16 ca titular
Modifică setările cookies