AS: Hagi da lovitura! Academia sa a dat un PUSTI la PSV!

Autor: Sport.ro
Luni 24 Ianuarie 2011, 13:17

	AS: Hagi da lovitura! Academia sa a dat un PUSTI la PSV!

Ziarul spaniol AS anunta ca Hagi a reusit cel mai tare transfer de la academia sa.

Pustiul Aurelian Chitu (19 ani) a fost cinci zile in probe la PSV si se pare ca i-a convins pe cei de acolo. Va semna la inceputul lunii ferbuarie cu echipa olandeza. Spaniolii de la AS au mai scris ca Academia lui Hagi e una dintre cele mai mari din Europa Centrala si de Est, conceputa dupa modelul Ajax.

"Nu pot sa spun ca am avut emotii. Am facut cateva antrenamente cu echipa de tineret si am sustinut doua meciuri de verificare, la care au participat si alti tineri din toata lumea monitorizati de PSV.

In primul joc am intrat in repriza secunda, iar in al doilea am fost integralist. M-au folosit pe postul meu, cel de mijlocas stanga, si am reusit sa marchez o data. Nu erau mari diferente in privinta conditiilor de pregatire fata de cele de la Academie, dar nivelul de joc era ceva mai ridicat.

Nu am discutat cu vreun oficial, dar sunt incantat ca ma aflu in atentia unui club de acest nivel. As fi fericit daca as ajunge la Eindhoven, dar imi vad in continuare de treaba si incerc sa-mi ajut cat mai mult echipa prin evolutiile mele", a spus Chitu in ziarul Telegraf Constanta dupa ce a dat probele.

"Stiu ca au fost mai multi jucatori din toata lumea pe care olandezii ii urmaresc de mai multa vreme, fiind vorba de o cunoastere reciproca. Din pacate, Chitu nu a fost intr-o pozitie favorabila din punct de vedere fizic, intrucat resimte dureri la genunchiul drept. S-ar putea sa fie vorba de o tendinita, motiv pentru care va efectua un RMN. Nu am purtat nicio o discutie cu olandezii. Probabil ca vom afla mai multe cand cei de la PSV vor veni intr-o vizita la Constanta, la sfarsitul lunii februarie, pentru a vedea Academia", a spus si presedintele Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi”, Paul Peniu.

Orban, despre noi restricții în România: Evaluăm o decizie privind restricţionarea liberei circulaţii pe timp de noapte
BRAT

Modifică setările cookies