"Are oferte din Anglia si Italia!" Cum SFIDEAZA Dan Petrescu doua campionate de top ale Europei! Unde vrea sa ajunga in 2015

"Are oferte din Anglia si Italia!" Cum SFIDEAZA Dan Petrescu doua campionate de top ale Europei! Unde vrea sa ajunga in 2015

Ramas liber de contract, SuperDan ar putea ajunge in Anglia sau Italia. Impresarul sau vorbeste despre mai multe oferte pentru tehnicianul roman.

Nicolae Pirnau, impresarul lui Dan Petrescu, spune in presa din Rusia ca tehnicianul roman este dorit in mai multe campionate, printre care Rusia, Anglia si Italia.

Culmea, SuperDan vrea sa mearga in Rusia mai mult, sustine acesta. Acolo, doar Amkar Perm nu are antrenor, insa aceasta varianta este negata din start de impresar.

"Dan a parasit Qatarul si este acum la Bucuresti. Nu vreau sa vorbesc despre sume, dar pot spune ca partile (nr. - Dan Petrescu si clubul Al Arabi) s-au pus de acord, totul e bine, nimeni nu se poate plange."

"Negociem cu mai multe cluburi din Anglia si Italia, dar este si o propunere din Rusia, de la o grupare din prima liga. Dan a spus ca vrea sa se intoarca in Rusia, asa ca este o prioritate aceasta directie. Si nu este vroba de Amkar Perm", a declarat Pirnau agentiei R-Sport.

Citeste si:Dan Petrescu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies