Campionate externe

ALARMA! Reghecampf si Piturca pot fi dati afara mai repede decat credeau Mesajul lui Dan Petrescu dupa ce a fost demis in Qatar

Reghecampf si Piturca au facut ambii egal ieri, in ultima etapa de campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Decembrie 2014, 09:44
Data actualizarii: Sambata 20 Decembrie 2014, 09:46

Dan Petrescu a fost dat afara de la Al Arabi, din Qatar. Acesta a avut ocazia sa demonstreze ce poate doar 10 etape, fiind concediat apoi. Arabii nu i-au dat insa banii pana acum, semn ca nici macar seicii nu au stabilitate financiara.

"Sunt probleme cu banii chiar si aici. Inca nu am reusit sa ajungem la un acord pentru rezilierea amiabila a contractului. De trei-patru etape echipa are alt antrenor, dar eu sunt tot aici, alaturi de secunzii mei, asteptam. Se pare ca si ziua de nastere mi-o voi petrece tot in Qatar", a spus Petrescu la Digi.

Experienta lui Super Dan poate fi un semnal de alarma pentru antrenorii care merg in acea zona ca sa antreneze pe bani multi. Piturca si Reghecampf nu au un inceput bun de mandat la Al Ahli respectiv al Ittihad si pot avea si ei aceeasi soarta.

"Cred ca as fi reusit sa am succes daca aveam timp. Nu stiu de ce mi-ai oferit un contract pe doi ani si m-au lasat doar 10 meciuri. N-am inteles asta. Dar cred ca problema nu era la mine, la antrenor. Fara mine, din trei meciuri au pierdut doua si au facut un egal. Deci altele sunt problemele acolo. Nu m-as mai intoarce, in niciun caz!", a mai spus Dan Petrescu.

Modifică setările cookies