Comeback-ul anului 2015? Dan Petrescu nu exclude posibilitatea de a antrena din nou in Liga I: "Astept un proiect bun"

Comeback-ul anului 2015? Dan Petrescu nu exclude posibilitatea de a antrena din nou in Liga I: "Astept un proiect bun"

Dar afara de qatarezii de la Al Arabi dupa un start foarte slab de campionat, Dan Petrescu isi cauta echipa. Antrenorul nu duce lipsa de oferte, dar spune ca analizeaza bine situatia.

Fost campion al Romaniei cu Unirea Urziceni, in 2009, Dan Petrescu nu se grabeste sa-si gaseasca echipa, iar experienta Al Arabi pare ca l-a invatat ceva. Tanarul antrenor spune ca analizeaza foarte atent fiecare oferta si o va alege pe cea mai potrivita.

Dorit in Rusia, acolo unde a mai trecut pe la Kuban Krasnodar si Dinamo Moscova, Dan Petrescu spune ca nu se gandeste doar la bani si ca ar putea accepta chiar si o oferta din Liga I, daca planul va fi unul pe placul sau.

"Nu vreau sa ma grabesc, sa iau o decizie pripita. Vreau sa analizez mai bine, inainte sa iau o decizie. Inca mai cred ca am multe de spus in fotbal, ca antrenor, si, daca oferta e buna si clubul e bun, normal ca voi accepta. Astept, sper cat mai repede sa gasesc.

Niciodata sa nu spui niciodata. Daca decid sa stau acasa, normal ca as merge sa antrenez oriunde, nu as refuza Liga I", a spus Dan Petrescu la Digisport.

In Romania, Dan Petrescu a mai trecut pe la Sportul, Rapid si Unirea Urziceni, cele mai importante performante bifandu-le pe banca formatiei ialomitene, disparuta intre timp.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies