Anunțul venit din străinătate despre un internațional român: ”Are valiza în mână!”

louis munteanu FCSB Fiorentina Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 22:38
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 22:39

După două sezoane în care a evoluat sub formă de împrumut la Farul Constanța, Louis Munteanu a revenit la Fiorentina.

Atacantul a fost dorit în această vară la FCSB și Rapid, însă niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să îl transfere pe fotbalistul de 22 de ani. Gigi Becali a anunțat că a oferit 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Munteanu, dar italienii au refuzat propunerea.

Italienii au anunțat că Louis Munteanu nu va rămâne la Fiorentina

Italienii au anunțat că fotbalistul român va începe pregătirea de vară cu Fiorentina, dar presa italiană a anunțat că atacantul nu va rămâne foarte mult timp alături de formația viola.

Raffaele Palladino vrea întăriri în compartimentul defensiv, iar italienii au scris că tehnicianul vrea să renunțe la nu mai puțin de nouă jucători, printre care și Louis Munteanu.

Fiorentina se pregătește pentru o adevărată revoluție în această perioadă de transferuri de vară: de la Josip Brekalo la Christian Kouame, noul antrenor Raffaele Palladino își poate lua rămas bun de la nouă jucători.

Fostul antrenor al lui Monza așteaptă întăriri mai ales în compartimentul defensiv și poate da afară nu mai puțin de nouă jucători. Christian Kouame ar putea fi vândut pentru a umple conturile clubului, la fel ca Jonathan Ikone.

Josip Brekalo și Abdelhamid Sabiri vor reveni la echipă după ce au fost împrumutați, dar le va fi arătată ușa imediat. La fel cu Pietro Comuzzo și Filippo Distefano, care sunt doriți în Serie B.

Fiorentina se poate despărți curând și de Pietro Comuzzo. Cu valiza în mână ar fi și Louis Munteanu, Lorenzo Amatucci și Lorenzo Lucchesi”, au scris cei de la footballnews24.it.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, conform Transfermarkt.

  • Contractul lui Louis Munteanu cu Fiorentina va expira în vara următoare, pe 30 iunie 2025.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!