FOTO ȘI VIDEO Alexi Pitu a început treaba la Bordeaux! Imagini de la primul antrenament + antrenorul vrea să-l folosească sâmbătă în campionat

alexi pitu Bordeaux David Guion Ligue 2 Transfer Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 12:20
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 12:19

Internaționalul român de tineret a semnat joi un contract cu gruparea din Ligue 2 valabil până în vara lui 2027.

Alexi Pitu (20 de ani) a semnat joi un contract pe patru sezoane și jumătate cu Girondins Bordeaux, echipă aflată pe locul 2 în Ligue 2, care țintește revenirea în eșalonul de elită din Franța.

Internaționalul român de tineret a efectuat deja primul antrenament cu Bordeaux, iar antrenorul David Guion intenționează să-l folosească pe Alexi Pitu în etapa de campionat de sâmbătă, în meciul din deplasare cu Dijon, având în vedere că transferul a avut loc cu mai mult de 48 de ore înaintea începerii partidei, termenul limită în Franța.

Pe ce posturi îl va folosi la Bordeaux antrenorul David Guion

”Este un fotbalist tânăr, puțin diferit de jucătorii pe care îi avem. Îi place să fie combinativ, să joace cu ceilalți. 

Rămâne un jucător tânăr care trebuie crescut, iar faptul că ni se alătură dovedește că Bordeaux este respectată pentru că are această capacitate de a crește tineri, ceea ce a fost important în alegerea sa”, a spus joi David Guion, care a mai declarat că are de gând să-l folosească pe Alexi Pitu ca mijlocaș stânga sau în centrul terenului, ca număr 10, în spatele atacantului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!