Alexandru Maxim Gaziantep Istanbul Basaksehir Stranieri

VIDEO Alexandru Maxim, din nou erou pentru Gaziantep! Românul a marcat la ultima fază a jocului 

Greație golului cu Bașakșehir, Alexandru Maxim a ajuns la a patra reușită în tricoul lui Gaziantep în campionat. De asemenea, românul a mai izbutit și 5 pase decisive în cele 16 jocuri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 19:30
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 19:31

În runda a 12-a din campionat, Gaziantep a primit vizita lui Bașakșehir. Gazdele au deschis scorul înainte de finalul reprizei, prin Berkay Ozcan (24 ani), care a înscris în minutul 44. 

Însă în minutul 90+7, la ultima fază a jocului, Alexandru Maxim (32 ani) s-a aflat la locul și momentul potrivit și i-a adus echipei sale 1 punct. 

În urma acestui rezultat, Gaziantep ocupă locul 12 în campionat după 16 etape, cu 18 puncte acumulate. În timp ce Istanbul Bașakșehir, cu 31 de puncte, se află pe poziția a treia, la 4 puncte în spatele lui Fenerbahce, și cu 5 puncte mai puțin decât liderul Galatasaray. 

Marin Condescu, despre afacerea „Alex Maxim la Stuttgart”

Într-un interviu acordat pentru www.sport.ro, Marin Condescu, președintele de la Pandurii Târgu Jiu, a vorbit despre încasările pe care le-a avut clubul gorjean din vânzarea de jucători și a amintit de Alex Maxim, cel mai scump jucător din istoria clubului.

„Aș vrea să spun că în acești șapte ani, cu promovarea cu tot zece ani de zile, din 38 de milioane de euro, cât a consumat clubul, 17 milioane au fost aduși de echipa administrativă. Nu numai de mine, de toți cei care au fost în administrație. Jumătate dintre ei din vânzare de jucători. 

Noi nu am cheltuit așa de mulți bani cu jucătorii pe care i-am luat. Am avut noroc, și jucătorii care au plecat, toți au reușit. Pe Maxim l-am luat cu 25.000 de dolari și l-am vândut cu 1,5 milioane de euro”, a spus Marin Condescu, în exclusivitate pentru Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!